Wat we doen

Timos ontwikkelt en levert voornamelijk audio en video gerelateerde producten en software. Ons specialisme omvat embedded software, Linux en Android. Naast eigen audio en video producten ontwikkelt Timos ook maatwerk software. Maatwerk software kan op detacherings of project basis uitgevoerd worden. Vraag naar de voorwaarden.

Creativiteit

Timos is creatief in het bedenken van oplossingen. Out-of-the-box denken is meer gewoonte dan uitzondering. Heeft u een vraag over het oplossen van een ingewikkeld technisch probleem? Wij kunnen het voor u oplossen!

Professioneel

Timos ontwikkelt met passie voor techniek, een hoge mate van eigen initiatief en een realistische blik op oplossingen. Ervaring heeft ons geleerd dat specificaties, samen met doelstellingen, in de loop van een ontwikkeltraject regelmatig wijzigen. De oorzaak hiervan ligt vaak in het ontstaan van nieuwe inzichten die ontstaan tijdens het oplossen van een probleem. Hierdoor is Timos een sterk voorstander van incrementeel ontwikkelen. Dat betekent dat de cycli van communiceren, specificeren, implementeren, testen, reviseren en opnieuw testen zo kort mogelijk gehouden worden.

Kwaliteit

Timos geniet van eenvoud. Ons motto is: oplossingen moeten zo simpel mogelijk, maar niet simpeler. Timos heeft een duidelijke volgorde van prioriteiten: kwaliteit, eenvoud en flexibiliteit. Bij Timos leven we voor de techniek. Het afleveren van een goed werkende oplossing is de voldoening waar we altijd naar streven.

Wie we zijn

Michel Hendriks
 
“Timos. Embedded in your product”